Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Utorak, 16. 06. 2015. | Komentara: 0

Somboru odobreno 43 miliona za projekte iz vodoprivrede

SOMBOR – Grad Sombor je iz pokrajinskog budžeta dobio preko 43 miliona dinara na konkursima za odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta, te za izgradnju i sanaciju kanalizacione i vodovodne infrastrukture. Ugovore o dodeli tih sredstava, potpisali su danas u Somboru pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški i gradonačelnik Sombora Saša Todorović. 
Događaji | Utorak, 16. 06. 2015. | Komentara: 0

Tepić: Za školski sport u APV 185 miliona

NOVI SAD - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić izjavila je danas da je resorni sekretarijat tokom prošle i početkom ove godine posvećeno radio na sprovođenju Strategije školskog sporta u AP Vojvodini, a posebno je istakla da je u tom pogledu revitalizovana Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine i urađena analiza sportskih objekata u vojvođanskim osnovnim školama, te pokrenut program "Aktivne škole" za koji se u prvoj godini akreditovalo osam škola.
Događaji | Utorak, 16. 06. 2015. | Komentara: 0

Vojvodini dati nadležnosti u protivgradnoj odbrani

BEOGRAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić najavio je danas da će poslanici LSV podržati predloženi zakon o zaštiti od grada, ističući da se prema zakonskim rešenjima iz oblasti poljoprivrede ne odnosima ni blizu onoga koliko ona doprinosi bruto društvenom proizvodu. U načelnoj raspravi o ovom zakonu, on je pozdravio uopšte inicijativu da se oblast protivgradne zaštite uredi i na pravi način reguliše. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook