Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Četvrtak, 11. 06. 2015. | Komentara: 0

Za vodovod i kanalizaciju 334 miliona dinara

NOVI SAD – Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški potpisao je danas ugovore sa predstavnicima 24 vojvođanske opštine u kojima će u vodosnabdevanje i kanalizacionu infrastrukturu Pokrajina uložiti 334 miliona dinara.
Događaji | Subota, 06. 06. 2015. | Komentara: 0

Doneti zakon ili učenicima obezbediti pancire i šlemove

NOVI SAD – Internet portali Radija-televizije Vojvodine, Autonomija.info i drugi preneli su jutros da je zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović, u svojstvu građanina, pisao ministru nauke i tehnološkog razvoja Srđanu Verbiću od kojeg traži da bude donet poseban zakon o bezbednosti u školama, školskim dvorištima i dečjim igralištima. 
Događaji | Petak, 05. 06. 2015. | Komentara: 0

Žreb za završna takmičenja SORV

SRBOBRAN – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić prisustvovala je danas u Srbobranu žrebanju za završna takmičenja Sportske olimpijade radnika Vojvodine, a tom prilikom predstavljeni su i kandidati za domaćina sledećeg SORV-a - Opština Senta, Opštine Bečej i Novi Bečej u zajedništvu, kao i Opštine Žabalj i Temerin koje su takođe podnele zajedničku kandidaturu



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook