Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Razvijati medije na jezicima manjina

NOVI SAD - Medijska sfera u Srbiji prolazi kroz ekonomsku, etičku i profesionalnu krizu, a tu sudbinu dele i mediji na jezicima nacionalnih manjina, poručeno je danas sa otvaranja Druge regionalne konferencije o medijima na jezicima manjina, koja se održava u Novom Sadu.
Događaji | Petak, 15. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV za promenu svih izbornih zakona

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu za promenu izbornih zakona na svim nivoima jer aktuelno izborno zakonodavstvo ne odlikava na najbolji i najpravedniji način političke odnose u našem društvu, bilo da je reč o lokalnom, pokrajinskom ili republičkom nivou, a istovremeno se zalaže i za direktan izbor gradonačelnika, istakao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Događaji | Ponedeljak, 04. 11. 2013. | Komentara: 0

Andrić: Smišljeno se razbijaju sedišta sudova u Vojvodini

NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Dragan Andrić rekao je danas da poslanici LSV neće podržati set pravosudnih zakona u predloženom obliku, jer su loši i ima prostora za izmenu, zbog čega su poslanici Lige i podneli nekoliko amandmana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook