Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Ponedeljak, 17. 06. 2013. | Komentara: 0

Prijava protiv Maje Gojković zbog ugovora sa ATP Vojvodina

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović podneo je danas Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu predlog za krivično gonjenje Maje Gojković zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Korak napred u razvoju Pokrajine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskom parlamentu podržala je danas svojim glasovima usvajanje Odluke o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Izjednačiti kvalitet života u Vojvodini

NOVI SAD – Najavljujući podršku Odluci o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  Aleksandar Marton je tokom rasprave ukazao da se još donošenjem Regionalnog prostornog plana, Pokrajina strateški opredelila za razvoj, zaštitu, uređenje, korišćenje i izgradnju na celokupnoj svojoj teritoriji i definisala prostorne uslove za jačanje regionalnog identiteta, integracija AP Vojvodine u okruženje, a time i podizanje regionalne konkurentnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook