Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Ponedeljak, 11. 01. 2016. | Komentara: 0

LSV pred Ustavnim sudom traži: Pravda za Vojvodinu!

Delegacija LSV na čelu sa Nenadom Čankom predala je danas Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetskom sistemu i Zakona o budžetu Republike Srbije. Predaji inicijative je prethodila šetnja preko hiljadu članova i članica LSV centrom Beograda koja je krenula pre 12 sati, sa zastavama AP Vojvodine i transparentima “Pravda za Vojvodinu”, “Gde ste sada ustavobranitelji”, "Čije su naše pare", "Vojvodina, naša dika..."
Događaji | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

Novac od voda vratiće se u vode, a od šuma u šume

NOVI SAD – Zakonom o budžetskom sistemu, uslovno rečeno, izgubljen je namenski karakter sredstava koje koristi Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. 
Događaji | Utorak, 29. 12. 2015. | Komentara: 0

Prioritet školski sport, manje novca za zdravstveno vaspitanje

NOVI SAD - Obrazlažući ovogodišnji budžet Sekretarijata za sport i omladinu, resorna sekretarka Marinika Tepić je istakla da je lako imati odgovornost kada je budžet veći, ali da odgovornosti mora biti i kada je drastično manji, kao što je slučaj sa budžetom za 2016. godinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook