Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Utorak, 17. 11. 2015. | Komentara: 0

EU ne traži da rasprodamo zemlju

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržala je danas u Skupštini AP Vojvodine šest amandmana Pokrajinske vlade na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, čiji cilj je zaštita poljoprivrednih proizvođača i sprečavanje prodaje zemlje strancima. 
Događaji | Utorak, 17. 11. 2015. | Komentara: 0

Da sačuvamo domaću poljoprivredu i domaće poljoprivrednike

NOVI SAD – Obraćajući se poslanicima na matrnjem slovačkom jeziku, pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Adam Paljov je istakao da će LSV glasati za usvajanje amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, jer Liga želi da sačuva domaću poljoprivredu i domaće poljoprivrednike. 
Događaji | Petak, 13. 11. 2015. | Komentara: 0

Papuga prekinula izlaganje jer Vujović nije bio u sali

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga prekinula je svoje izlaganje u Skupštini Srbije iz revolta što ministar finansija Dušan Vujović nije bio u sali da odgovori na njena pitanja o jednokratnoj pomoći prosvetarima i neisplaćenim subvencijama za poljoprivrednike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook