Kristina Meneši nova poslanica LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 09. 2013. | Komentara: 0

Kristina Meneši nova poslanica LSV

NOVI SAD – Kristina Meneši nova je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine.

LSV

Ona je u skupštinskoj klupi danas zamenila poslanika Daniela Petrovića. Kristina Meneši radi kao kustoskinja-istoričarka u Muzeju Vojvodine, gde je i rukovodilac Odeljenja savremene istorije (XX vek). Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2000. godine, a u tom periodu je prošla brojna zaduženja i funkcije u stranci, da bi na poslednjem Kongresu stranke bila ponovo izabrana za članicu Glavnog odbora. Potpredsednica je Gradske organizacije LSV Novi Sad i odbornica u Skupštini grada Novog Sada.

(BILSV, 26. 09. 2013)



Događaji | Subota, 07. 11. 2015. | Komentara: 0

Saradnja Baden-Virtemberga i Vojvodine u privredi i poljoprivredi

NOVI SAD – Novi Sad je juče, u Master centru Novosadskog sajma, bio domaćin Radne konferencije „Mogućnosti za saradnju između Baden-Virtemberga i AP Vojvodine u oblasti privrede i poljoprivrede“, koju je organizovao Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine uz podršku Skupštine AP Vojvodine. 
Događaji | Utorak, 03. 11. 2015. | Komentara: 0

Poljoprivrednog inspektora ima Beograd, a cela Vojvodina samo tri

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je danas ministarku poljoprivrede da li će postupiti po zakonu i da li će se zapošljavati poljoprivredni inspektori u okruzima u kojima ih nema. 
Događaji | Ponedeljak, 02. 11. 2015. | Komentara: 0

Vojvodini se bez objašnjenja otimaju nadležnosti

NOVI SAD – Republička vlast godinama sistemski ukida nadležnosti pokrajinskoj vlasti i to isključivo iz političkih, a ne iz racionalnih razloga, smatraju predstavnici Pokrajinske vlade, a piše Radio 021. Prašinu je nedavno digla najava izmena Zakona o vodama, kojima se ukida vodna inspekcija u Vojvodini i ova uloga prebacuje na Republiku, zbog čega je Pokrajinska vlada naložila svim sekretarijatima da dostave primere derogiranja njihovih nadležnosti i otežavanja obavljanja redovnih poslova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook