Marton apeluje na mir u Aradcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Marton apeluje na mir u Aradcu

ZRENJANNIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, apelovao je danas na smirivanje nastale situacije u Aradcu i zatražio reakciju nadležnih organa.

Aleksandar Marton

– Apelujem i na Policijsku upravu Zrenjanina i nadležne organe da što hitnije reaguju, i pozivam sve meštane Aradca da se suzdrže i na miran način iskažu svoj stav, kako bi sačuvali mir u svojem mestu. Ukoliko se utvrdi odgovornost za nasilničko ponašanje i ugrožavanje tuđeg, maloletnog života, najoštrije osuđujem takvo delo i zahtevaću najstrožu kaznu kao sankciju – kaže se u saopštenju Martona. Oko 300 đaka danas nije otišlo u školu u Aradcu, u znak protesta zbog napada na dve devojčice, koje je, kako se pretpostavlja, napala grupa dece. Roditelji dece, koja ne pohađaju nastavu, tražili su da policija brzo reaguje i ispita slučaj.

(BILSV, 09. 05. 2012.)



Događaji | Utorak, 06. 03. 2018. | Komentara: 0

Posebne programe iz oblasti zdravstva donositi uz budžet

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine Robert Kolar rekao je na današnjoj sednici parlamenta da će LSV podržati posebne programe iz oblasti zdravstva koje je sekretar za zdravstvo obrazložio. Međutim, Kolar je i ovog puta ponovio apel, da se takvi, izuzetno važni programi za građanke i građane Vojvodine u buduće donose na istim sednicama kada se predlaže i sam budžet APV.
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke.
Događaji | Sreda, 24. 01. 2018. | Komentara: 0

Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Republike Srbije Nenad Čanak predstavio je danas makedonskom potpredsedniku Vlade zaduženom za evropska pitanja Bujaru Osmaniju doprinos koji Odbor daje procesu evropskih integracija Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook