Marton podseća direktore na pokrajinsku zastavu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 28. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton podseća direktore na pokrajinsku zastavu

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton poslao je juče otvoreno pismo direktorima javnih preduzeća i ustanova u oblasti kulture u kojem ih podseća na obavezu isticanja pokrajinske zastave, javlja RTV.

Marton

Marton navodi da je odlukom Skupštine Vojvodine utvrđena obaveza da se, uporedo sa republičkom zastavom, kada je to zakonom određeno, na zgradama javnih preduzeća i ustanova ističe i vojvođanska zastava, kao što je to učinjeno na sedištu Skupštine grada Zrenjanina.
 
(BILSV, 28.04.2012.)



Događaji | Utorak, 14. 11. 2017. | Komentara: 0

Čanak razgovarao sa gruzijskim ministrom za evropske integracije

Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Nenad Čanak sastao se u Domu Narodne skupštine sa državnim ministrom Gruzije za evropske i evro-atlantske integracije Viktorom Dolidzeom, sa kojim je razgovarao o razmeni iskustava između dveju zemalja u procesu evrointegracija.
Događaji | Utorak, 14. 11. 2017. | Komentara: 0

Ministre, šta je sa obećanom pomoći poljoprivrednicima?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je danas ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da li će i kada olakšati život poljoprivrednicima. Ona je, koristeći instituciju poslaničkih pitanja, na početku današnjeg zasedanja Skupštine Srbije, zatražila i informacije u vezi sa restitucijom od premijerke Ane Brnabić, kao i od ministarki Zorane Mihajlović i Nele Kuburović.
Događaji | Sreda, 01. 11. 2017. | Komentara: 0

Briselskim sporazumom za sever Kosova više nego Vojvodini

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da ga niko nije zvao da se uključi u unutrašnji dijalog o Kosovu, ali da bi takav poziv prihvatio jer je „bolje 100 godina razgovarati, nego jedan dan ratovati“. Ukazao je i da se Briselskim sporazumom za četiri opštine na severu Kosova predviđa više nego što AP Vojvodina ima u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook