Nada Lazić prva predsednica Kluba penzionera LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Nada Lazić prva predsednica Kluba penzionera LSV

KOVAČICA – Na prvoj Izbornoj skupštini Kluba penzionera Lige socijaldemokrata Vojvodini za predsednicu je izabrana Nada Lazić. Potpredsednici Kluba penzionera su Nenad Stefani, Ruža Dragović i Imre Ladanji. 

LSV

Predstavljajući se delegatima, Lazićeva je rekla da je ona diplomirani hemičar i penzionerka od 2012. godine, a poslednjih godinu dana je narodna poslanica u poslaničkom klubu LSV u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Radila je u novosadskom „Vodovodu“ na poslovima otpadnih voda, a deset godina je bila pomoćnica pokrajinskog sekretara za zaštitu životne sredine. 

Predsednica Kluba penzionera je naglasila da će se potruditi da ova kategorija, koja je do sada bila nevidljiva ili slabo vidljiva, bude mnogo uočljivija i značajnija. Kako je istakla, prosečna starost stanovnika u Vojvodini je preko 40 godina, mladi odlaze, a svaki penzioner izdržava ponekog.

- Klub penzionera, kao deo LSV, rame uz rame sa Forumom žena i Omladinom može mnogo da doprinese.  Mi smo rasli u neko drugo vreme, imali smo više mogućnosti, ima nas raznih profesija, a i imamo više vremena. To može da bude adut u aktivnostima Kluba penzionera – naglasila je Nada Lazić. 

Galeriju fotografija sa Izborne skupštine pogledajte u rubrici LSV Foto.

(BILSV, 23.05.2015)




Događaji | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Jovanović pozdravio najavu povećanja broja policajaca

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je najavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića da će se broj policajaca u Novom Sadu povećati i istakao da se nada da će ta odluka biti primenjena u praksi u što kraćem vremenskom roku.
Događaji | Sreda, 09. 11. 2011. | Komentara: 0

Otkriven spomenik Mihajlu Pupinu

NOVI SAD - Spomenik velikom srpskom naučniku i pronalazaču Mihajlu Pupinu, otkriven je danas na platou kod raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Modene. Spomenik, rad vajara Save Halugina, otkrili su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i autor spomenika, a tokom svečanosti je održan i kulturni program u režiji đaka OŠ "Mihajlo Pupin" iz Veternika
Događaji | Sreda, 09. 11. 2011. | Komentara: 0

Marton: Ne sme se zaboraviti

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton saopštio je danas povodom 9. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, rasizma, antisemitizma i ksenofobije da ovaj datum i ove godine treba da upozori na sve opasnosti koje se nadvijaju nad društvom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook