Ne dam zemlju vojvođansku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 21. 07. 2017. | Komentara: 0

Ne dam zemlju vojvođansku

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je 28. juna u ime LSV Narodnoj skupštini Republike Srbije podneo Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Zahvaljujući tim izmenama zakona sačuvali bismo svoju zemlju i sprečili njenu prodaju strancima, a istovremeno izbegli ugrožavanje evropskog puta Republike Srbije.

LSV

- Za ovaj zakon tražiću podršku u parlamentu. A vas pozivam da podržite i ovaj zakon i naše napore tako što ćete svojim rođacima, prijateljima i komšijama predočiti koliko je važno da sačuvamo zemlju pod svojim nogama za generacije koje tek dolaze - napisao je Čanak.

 

*U prilogu se nalazi tekst pisma

(BILSV, 21.07.2017)

 

 




Događaji | Sreda, 13. 03. 2013. | Komentara: 0

Gotov predlog strategije razvoja školskog sporta

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da Sombor može da posluži kao primer ostalim lokalnim samoupravama u vođenju sporta.
Događaji | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Prodajom kombinata Vojvodina će ostati bez 21 miliona evra

NOVI SAD – Kad god se na velika zvona najavljuju tako ponosni projekti koji će nam odjednom pomoći da živimo dobro, koji će nam doneti puno novca, sve će biti kvalitetno i ti investitori su sada pronašli baš nas i baš će preko nas da sarađuju sa čitavom Evropom, mi iz Vojvodine shvatimo posle nekog vremena da smo izvukli deblji kraj – rekao je danas predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Bojan Kostreš.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2013. | Komentara: 0

Klizimo ka dužničkom ropstvu prema Rusiji

NOVI SAD - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić rekao je danas da ne vidi razlog za donošenje krovnog sporazuma između Srbije i Rusije o isporukama prirodnog gasa, jer u njemu nema nijednog kvantitativnog podatka, osim da će Srbija uvoziti pet milijardi kubnih metara gasa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook