Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 08. 05. 2019. | Komentara: 0

Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

ZRENJANIN - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je za zrenjaninsku televiziju KTV, da kompanije koje dobro rade i koje bi u budućnosti donosile prihode državi ne treba privatizovati. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo rešenje za Petrohemiju iz Pančeva i Matanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, Kolar je istakao da je  veoma važno imati strateškog partnera.

LSV

- Dve različite stvari su imati strateškog partnera i privatizacija. To su dijametralne stvari. Imati strateškog partnera i u Evropi ili na nekom drugom kontinentu je veoma važno. A privatizacija pošto-poto, pogotovo kompanije koja u ovom trenutku i u potencijalnoj budućnosti dobro posluje, iako nije privatizovana nego je u većinskom vlasništvu države, po mišljenju LSV ne treba da bude privatizovana – istakao je Kolar.

(SzILSV, 08.05.2019)




Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

U našem društvu vlada velika napetost

Građanski deo organizatora protesta koji se održavao se ogradio od izjava Sergeja Trifunovića, ali politički još uvek nije, a to je onaj deo koji se ušunjao u proteste, kako bi iskoristili nezadovoljstvo građana i progurali svoje ideje koje idu udesno, ocenio je juče za N1 predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza

Liga socijaldemokrata Vojvodine postala je i zvanično posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza (EFA), što je odlična pozicija za jedna politička organizacija države koja nije članica EU, izjavio je Sekretar za međunarodnu saradnju LSV  Aleksandar Jovanović. Prema njegovim rečima, za zahtev LSV glasalo je 28 članica, jedna je bila sudržana, dok niko nije bio protiv.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2019. | Komentara: 0

Tražili smo lustraciju, ali je nisu prihvatili

Dekadencija političkog života u velikoj meri je ono što sada imamo u Srbiji, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak u Jutarnjem programu TV Prve. Kako je rekao, kada je počelo devedestih višestranačje u Srbiji, ljudi su bili spremni da za ubeđenja urade sve što je potrebno i što mogu pa i da budu zatvarani.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook