Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 08. 05. 2019. | Komentara: 0

Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

ZRENJANIN - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je za zrenjaninsku televiziju KTV, da kompanije koje dobro rade i koje bi u budućnosti donosile prihode državi ne treba privatizovati. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo rešenje za Petrohemiju iz Pančeva i Matanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, Kolar je istakao da je  veoma važno imati strateškog partnera.

LSV

- Dve različite stvari su imati strateškog partnera i privatizacija. To su dijametralne stvari. Imati strateškog partnera i u Evropi ili na nekom drugom kontinentu je veoma važno. A privatizacija pošto-poto, pogotovo kompanije koja u ovom trenutku i u potencijalnoj budućnosti dobro posluje, iako nije privatizovana nego je u većinskom vlasništvu države, po mišljenju LSV ne treba da bude privatizovana – istakao je Kolar.

(SzILSV, 08.05.2019)




Događaji | Četvrtak, 12. 04. 2018. | Komentara: 0

Kada će Čenejski aerodrom postati komercijalni?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić zatražila je danas informacije o sudbini Čenejskog aerodroma i nedovršene zgrade Poštanske štedionice u centru Novog Sada.
Događaji | Petak, 30. 03. 2018. | Komentara: 0

Papuga: Kad će Fruškogorski koridor, šta je sa DES-om?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga zatražila je juče od ministara informacije o početku radova na Fruškogorskom koridoru, preduzeću DES i restituciji. Nakon dodatnih insistiranja Papuge, predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da će se lično, zajedno s ministrom Zoranom Đorđevićem angažovati na slučaju novosadske firme DES, a ministar je istakao da ta kompanija neće biti zatvorena. Ministarka Zorana Mihajlović kazala je da se nada da će sledeće godine početi izgradnja Fruškogorskog koridora.
Događaji | Subota, 24. 03. 2018. | Komentara: 0

Pismo Nenada Čanka Republikanskoj levici Katalonije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo Republikanskoj levici Katalonije. Pismo prenosimo u celosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook