Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 01. 2012. | Komentara: 1

Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

NOVI SAD  - Nova Policijska ispostava na Novom naselju biće useljena i zvanično otvorena za rad u ponedeljak, saznaje Novosadska televizija.

Aleksandar Jovanovic

U novu stanicu prvo će biti useljeni pripadnici  Uprave granične policije, a kako saznaju biće otvoreni i novi šalteri za izdavanje biometrijskih dokumenata. Kako se navodi prvog radnog dana novu stanicu posetiće ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović u izjavi za tu televiziju kaže da nije u potpunosti zadovoljan jer za sada neće biti povećan broj policajaca u gradu, ali smatra da će otvaranjem novih šaltera dodatno biti smanjene gužve za izdavanje svih dokumenata.

- Građani će iz ovog dela grada, kao i iz celog Novog Sada moći tu da dolaze da se smanji pritisak redova, to je prva stvar, a druga stvar je da će ovi policajci moći da izlaze na teren u slučaju neke urgencije, poziva i da reaguju ako je to potrebno – naveo je on. Jovanović je, međutim, napomenuo da tu ima nekih nedostataka.

- Mi i dalje nismo dobili povećan broj policajaca u gradu što je nama važno, i što sam ja insistirao već tri  godine – naveo je Jovanović, fdodajući da se iskreno nada da je ovo prvi važan korak.

(BILSV, 20.01.2012.)



Događaji | Četvrtak, 25. 10. 2012. | Komentara: 0

Marton: Zakon o budžetskom sistemu antivojvođanski

NOVI SAD – Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine podržali su danas inicijativu Saveza vojvođanskih Mađara kojom je predviđeno da pokrajinski parlament pripremi izmene Zakona o budžetu Srbije, kojim se definiše osnov za obračun pokrajinskog budžeta i rebalansu budžeta Vojvodine, istakao je danas pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton.
Događaji | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

SNP je stub kulture

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić istakao je prilikom današnje posete Srpskom narodnom pozorištu da je značaj SNP-a velik, kako u Vojvodini, tako i šire, jer ova institucija jeste stub kulture i kao takva sve resorne državne institucije o njoj moraju da brinu i da je podržavaju.
Događaji | Utorak, 09. 10. 2012. | Komentara: 0

Grujić: RTV poseban brend

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić naglasio je, prilikom današnje posete Radio-televiziji Vojvodine da ovaj medij vidi kao partnera i saradnika sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu i javno informisanje, jer, kako je rekao, "pokrajinska vlada podržava i pomaže u njegovom radu, naročito sada kada je vidno poboljšanje u informativnim emisijama, vestima i samoj programskoj shemi".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook