Novogodišnji koktel za volontere i volonterke LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 27. 12. 2011. | Komentara: 0

Novogodišnji koktel za volontere i volonterke LSV

NOVI SAD – U prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu danas je održan novogodišnji koktel za volontere i volonterke koji su učestvovali u akcijama LSV.

Volonteri koktel

Njih je pozdravio sekretar Sekretarijata Glavnog odbora LSV Goran Veselinović koji im se u ime svih zaposlenih u Sekretarijatu zahvalio na pomoći i saradnji.

- Posla je bilo i biće ga i dalje. Naša želja je da negujemo volonterizam pošto se pokazalo koliko se lakše radi kad nas je više  – rekao je Veselinović, napominjući da je posebno važno što su volonteri i volonterke različitog uzrasta i pola.

- Svaka vaša pomoć je dobrodošla i ovaj susret je naš način da vam se bar malo zahvalimo na svemu – rekao je on, uručujući volenterima I volonterkama prigodne poklone.

(BILSV, 27.12.2011.)



Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

Došlo je vreme za Vojvodinu

Prostakluk i verbalno nasilje na političkoj sceni je prisutno i tu nema nevinih, nažalost. Ali se iskreno nadam da se, ovo što se desilo prošle nedelje na novosadskom mitingu, neće više nikada ponoviti, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u emisiji Politbiro RTV.
Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

U našem društvu vlada velika napetost

Građanski deo organizatora protesta koji se održavao se ogradio od izjava Sergeja Trifunovića, ali politički još uvek nije, a to je onaj deo koji se ušunjao u proteste, kako bi iskoristili nezadovoljstvo građana i progurali svoje ideje koje idu udesno, ocenio je juče za N1 predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza

Liga socijaldemokrata Vojvodine postala je i zvanično posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza (EFA), što je odlična pozicija za jedna politička organizacija države koja nije članica EU, izjavio je Sekretar za međunarodnu saradnju LSV  Aleksandar Jovanović. Prema njegovim rečima, za zahtev LSV glasalo je 28 članica, jedna je bila sudržana, dok niko nije bio protiv.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook