Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

NOVI SAD - Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, u Ulici vojvode Putnika 7, danas je počela sa radom. Apoteka je obnovljena novcem iz gradskog budžeta, a adaptacija objekta koštala je oko 1,5 miliona dinara.

Aleksandar Jovanovic

Renoviranu apoteku danas su obišli predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, članovi Gradskog veća zaduženi za zdravstvo i sport i omladinu prof. dr Aleksandar Kiralj i Aleksandar Kravić, kao i direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević.

- Važno je da usluge koje pruža grad, da li kroz ustanove ili komunalna preduzeća, budu dostupne svim građanima i građankama. Takođe, bez obzira na mesto stanovanja, naši sugrađani i sugrađanke moraju imati jednak kvalitet usluga koje grad pruža - poručio je Jovanović.

On je dodao da je u budžetu grada ove godine planirano 12 miliona dinara za investicije Apoteke Novi Sad, a da će se u okviru investicionog programa renovirati i proširiti apoteke u Futogu, kao i adaptacija galenske laboratorije u Veterniku.

Direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević podsetio je da je u prethodne tri godine grad pokrenuo obnavljanje svojih apoteka, te da su do sada renovirane apoteke brendirane i identične, opremom i bojama.
Apoteka u Sremskoj Kamenici radi svaki dan od 7.30 do 20 časova, kao i subotom od 7.30 do 13.30 časova.

(BILSV, 06.02.2012.)



Događaji | Petak, 29. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV pre devet godina zaustavila godišnju registraciju traktora - današnji potez nije ustupak nego dužnost

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je danas da će poslanici LSV podržati izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja koje predviđaju produžavanje važenja registracije traktora i poljoprivrendih mašina.
Događaji | Četvrtak, 21. 03. 2019. | Komentara: 0

Papuga: Pusta sela slika propadanja Vojvodine, a zakon o njenom finansiranju i dalje svi odbijaju

Autonomna pokrajina je od 2008. godine bez rešenog finansiranja, a jubilarnu desetu od kada je istekao rok iz Ustavnog zakona za sprovođenje Ustava Republike Srbije, po kojem je Zakon o finansiranju nadležnosti APV trebalo da bude usvojen do 31. decembra 2008. godine, podsetila je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga na današnjoj objedinjenoj raspravi u Narodnoj skupštini Republike Srbije.
Događaji | Četvrtak, 21. 03. 2019. | Komentara: 0

Ne tražimo da nam se nešto daje, nego da se manje uzima

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić ukazala je na višegodišnje propadanje AP Vojvodine zbog nepostojanja zakona kojim će biti definisano finansiranje njenih nadležnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook