Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

NOVI SAD - Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, u Ulici vojvode Putnika 7, danas je počela sa radom. Apoteka je obnovljena novcem iz gradskog budžeta, a adaptacija objekta koštala je oko 1,5 miliona dinara.

Aleksandar Jovanovic

Renoviranu apoteku danas su obišli predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, članovi Gradskog veća zaduženi za zdravstvo i sport i omladinu prof. dr Aleksandar Kiralj i Aleksandar Kravić, kao i direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević.

- Važno je da usluge koje pruža grad, da li kroz ustanove ili komunalna preduzeća, budu dostupne svim građanima i građankama. Takođe, bez obzira na mesto stanovanja, naši sugrađani i sugrađanke moraju imati jednak kvalitet usluga koje grad pruža - poručio je Jovanović.

On je dodao da je u budžetu grada ove godine planirano 12 miliona dinara za investicije Apoteke Novi Sad, a da će se u okviru investicionog programa renovirati i proširiti apoteke u Futogu, kao i adaptacija galenske laboratorije u Veterniku.

Direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević podsetio je da je u prethodne tri godine grad pokrenuo obnavljanje svojih apoteka, te da su do sada renovirane apoteke brendirane i identične, opremom i bojama.
Apoteka u Sremskoj Kamenici radi svaki dan od 7.30 do 20 časova, kao i subotom od 7.30 do 13.30 časova.

(BILSV, 06.02.2012.)



Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

Došlo je vreme za Vojvodinu

Prostakluk i verbalno nasilje na političkoj sceni je prisutno i tu nema nevinih, nažalost. Ali se iskreno nadam da se, ovo što se desilo prošle nedelje na novosadskom mitingu, neće više nikada ponoviti, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u emisiji Politbiro RTV.
Događaji | Subota, 09. 03. 2019. | Komentara: 0

U našem društvu vlada velika napetost

Građanski deo organizatora protesta koji se održavao se ogradio od izjava Sergeja Trifunovića, ali politički još uvek nije, a to je onaj deo koji se ušunjao u proteste, kako bi iskoristili nezadovoljstvo građana i progurali svoje ideje koje idu udesno, ocenio je juče za N1 predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2019. | Komentara: 0

LSV posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza

Liga socijaldemokrata Vojvodine postala je i zvanično posmatrač unutar Evropskog slobodnog saveza (EFA), što je odlična pozicija za jedna politička organizacija države koja nije članica EU, izjavio je Sekretar za međunarodnu saradnju LSV  Aleksandar Jovanović. Prema njegovim rečima, za zahtev LSV glasalo je 28 članica, jedna je bila sudržana, dok niko nije bio protiv.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook