Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

NOVI SAD - Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, u Ulici vojvode Putnika 7, danas je počela sa radom. Apoteka je obnovljena novcem iz gradskog budžeta, a adaptacija objekta koštala je oko 1,5 miliona dinara.

Aleksandar Jovanovic

Renoviranu apoteku danas su obišli predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, članovi Gradskog veća zaduženi za zdravstvo i sport i omladinu prof. dr Aleksandar Kiralj i Aleksandar Kravić, kao i direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević.

- Važno je da usluge koje pruža grad, da li kroz ustanove ili komunalna preduzeća, budu dostupne svim građanima i građankama. Takođe, bez obzira na mesto stanovanja, naši sugrađani i sugrađanke moraju imati jednak kvalitet usluga koje grad pruža - poručio je Jovanović.

On je dodao da je u budžetu grada ove godine planirano 12 miliona dinara za investicije Apoteke Novi Sad, a da će se u okviru investicionog programa renovirati i proširiti apoteke u Futogu, kao i adaptacija galenske laboratorije u Veterniku.

Direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević podsetio je da je u prethodne tri godine grad pokrenuo obnavljanje svojih apoteka, te da su do sada renovirane apoteke brendirane i identične, opremom i bojama.
Apoteka u Sremskoj Kamenici radi svaki dan od 7.30 do 20 časova, kao i subotom od 7.30 do 13.30 časova.

(BILSV, 06.02.2012.)



Događaji | Ponedeljak, 21. 11. 2016. | Komentara: 0

Srbija može mnogo naučiti iz iskustva članica EU

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić istakla je danas da je rad Odbora intenziviran od jula meseca, nakon otvaranja poglavlja 23 i 24 i dodala da je rad parlamenta, ali i samog Odbora u ovom sazivu značajno promenjen s obzirom da su u parlament ušle opozicione stranke koje ne podržavaju ulazak Republike Srbije u Evropsku uniju. 
Događaji | Četvrtak, 17. 11. 2016. | Komentara: 0

Prinudna naplata bez žalbe za neplaćene takse za odvodnjavanje

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Olena Papuga tražila je danas informacije od ministarstava poljoprivrede i finansija vezane za naknadu za odvodnjavanje koja je ovih dana stigla na adrese građana. Papuga je u delu sednice predviđenom za pitanja poslanika upitala ministarstva zašto naknada za navodnjavanje stiže sada za dve godine i zašto se ona nije naplatila prošle godine.
Događaji | Sreda, 16. 11. 2016. | Komentara: 0

Po kom kriterijumu su izabrani sudovi čije će se presude za genocid prihvatati

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas pitanje ministarki pravde po kom osnovu je napravljena selekcija sudova čije će se presude uzimati u obzir u krivičnom delu negiranja postojanja genocida.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook