Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

U Skupštini APV održan sastanak Ženske vlade

NOVI SAD – U Skupštini AP Vojvodine sinoć je, pod sloganom „Za nove kontakte“, održan godišnji sastanak Ženske vlade, nestranačkog i neprofitnog udruženje čija je misija promovisanje stručnog potencijala žena u Srbiji, sa ciljem podsticanja njihovog većeg učešća u javnom i poslovnom svetu.
Događaji | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović ostavio pismo na vratima Patrijaršije

BEOGRAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović ostavio je danas pismo upućeno Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Irineju na vratima Patrijaršije u Beogradu, jer niko od prisutnih u Patrijaršiji nije želeo da primi pismo.
Događaji | Sreda, 25. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Osuda napada na navijače

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović danas je najoštrije osudio napad na državljane Hrvatske, koji se desio na izlazu iz Novog Sada posle jučerašnjih utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, odigranih u velikoj sali SPC "Vojvodina".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook