Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Utorak, 06. 03. 2018. | Komentara: 0

Posebne programe iz oblasti zdravstva donositi uz budžet

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine Robert Kolar rekao je na današnjoj sednici parlamenta da će LSV podržati posebne programe iz oblasti zdravstva koje je sekretar za zdravstvo obrazložio. Međutim, Kolar je i ovog puta ponovio apel, da se takvi, izuzetno važni programi za građanke i građane Vojvodine u buduće donose na istim sednicama kada se predlaže i sam budžet APV.
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke.
Događaji | Sreda, 24. 01. 2018. | Komentara: 0

Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Republike Srbije Nenad Čanak predstavio je danas makedonskom potpredsedniku Vlade zaduženom za evropska pitanja Bujaru Osmaniju doprinos koji Odbor daje procesu evropskih integracija Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook