Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Ponedeljak, 21. 11. 2016. | Komentara: 0

Srbija može mnogo naučiti iz iskustva članica EU

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić istakla je danas da je rad Odbora intenziviran od jula meseca, nakon otvaranja poglavlja 23 i 24 i dodala da je rad parlamenta, ali i samog Odbora u ovom sazivu značajno promenjen s obzirom da su u parlament ušle opozicione stranke koje ne podržavaju ulazak Republike Srbije u Evropsku uniju. 
Događaji | Četvrtak, 17. 11. 2016. | Komentara: 0

Prinudna naplata bez žalbe za neplaćene takse za odvodnjavanje

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Srbije Olena Papuga tražila je danas informacije od ministarstava poljoprivrede i finansija vezane za naknadu za odvodnjavanje koja je ovih dana stigla na adrese građana. Papuga je u delu sednice predviđenom za pitanja poslanika upitala ministarstva zašto naknada za navodnjavanje stiže sada za dve godine i zašto se ona nije naplatila prošle godine.
Događaji | Sreda, 16. 11. 2016. | Komentara: 0

Po kom kriterijumu su izabrani sudovi čije će se presude za genocid prihvatati

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas pitanje ministarki pravde po kom osnovu je napravljena selekcija sudova čije će se presude uzimati u obzir u krivičnom delu negiranja postojanja genocida.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook