Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Nedelja, 24. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV sa optimizmom očekuje rezultate izbora

NOVI SAD – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je večeras da očekuje da izlaznost na danas održanim izborima ne bude ispod 55 procenata. Prema poslednjim obrađenim podacima LSV, izlaznost u 17 sati bila je 42,77 procenata, što govori u prilog činjenici da izlaznost neće biti manja od 55%, a to je znatno više nego 2014. godine.
Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Mogu da nam ukradu reči, ali ne dela i biografije

BEOGRAD – Neće nam biti prvi put da pobedimo i da Srbiju podsetimo na to šta je i ko je. Treba svi zajedno da se, kao prsti na ruci da se skupimo, jer prsti na ruci su pesnica, a to je ono što je pobeda. Mi ćemo pobediti, ova koalicija će pobediti, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i prvi na listi br.7 za republičke izbore „BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLjU SRBIJU – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka“.
Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Pančevo ne postane osamnaesta beogradska opština

PANČEVO -  Liga socijalemokrata Vojvodine predstavila je na konvenciji u Pančevu svoje kandidate i kandidatkinje za odbornike i odbornice Skupštine grada Pančeva, pokrajinske i republičke poslanike i poslanice, a članicu Predsedništva LSV Mariniku Tepić kao kandidatkinju za gradonačelnicu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook