Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti, Kostreš će biti gradonačelnik Zrenjanina

ZRENJANIN – Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će LSV pobediti na predstojećim izborima u Vojvodini, a da će Bojan Kostreš biti gradonačelnik Zrenjanina. On je na konvenciji LSV poručio da ligaši i ligašice moraju biti i u Narodnoj skupštini Republike Srbije da bi učestvovali u promeni Ustava.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Zrenjanin opet bude srce Banata, njegov ponos i dika

ZRENJANIN – Zrenjanin ima vlast koja laže, koja krade i koja je nesposobna da sprovede i gotove projekte koji su joj ostavljeni. Upravo zbog toga, Liga socijaldemokrata Vojvodine mora da preuzme odgovornost u ovom gradu, istakao je večeras zamenik predsednika i kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš. 
Događaji | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš je najbolji gradonačelnik kojeg Zrenjanin može da ima

ZRENJANIN   Šta se tačno dogodilo da je Zrenjanin, koji je na 110.000 stanovnika imao 57.000 zaposlenih industrijskih radnika, ovoga trenutka je jedina tema koju imamo poljoprivreda, jer je daleko kraći spisak onoga što radi u Zrenjaninu od onoga što ne radi. Kao što je, na žalost, u celoj Vojvodini - Istakao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je na predizbornoj konvenciji LSV u Zrenjaninu poručio da će LSV pobediti na izborima i da će Bojan Kostreš biti najbolji gradonačelnik Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook