Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 11. 03. 2014. | Komentara: 0

Ono što se zaradi ovde, ovde mora i da ostane

PANČEVO - Moramo da formiramo jedan jak građanski blok u kome će postojati isti sistem vrednosti gde su svi ljudi jednaki i ono što se zaradi mora ovde i da ostane, poruka je Lige socijaldemokrata Vojvodine sa predizbornog skupa u Pančevu.

LSV

LSV smatra da će šansu da odlučujemo o svojim sudbinama dati novi Ustav.

- Zakonodavna, izvršna, sudska vlast, pravo na imovinu, izvorne prihode i to garantovano Ustavom. To je ono što tražimo za Vojvodinu. Fizičku, imovinsku i pravnu sigurnost svakoga čoveka, bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku i zavičajnu pripadnost. Tačka. To je ono o čemu smo govorili pre 24 godine, pre 23, 20 godina, 15, deset, pet, pre dve godine, govorimo danas i govorićemo i nadalje – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konvenciji u Pančevu.

(BILSV, 11.03.2014)



Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Sedlarević: Digni glavu Vojvodino!

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće izmenu Zakona o radu, povratak PIO fonda Vojvodine i boriće se za jednake šanse za sve građane, kao i za to da studenti ne završavaju fakultete da bi odlazili iz ove zemlje, istakla je danas članica Predsedništva LSV Maja Sedlarević na predizbornoj konvenciji LSV-a u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Pozvala je građane da izađu na izbore 24. aprila kako bi došli u priliku da odlučuju o svojoj sudbini, sudbini svoje porodice i sredini u kojoj žive. U nastavku možete pročitati transkript njenog govora.
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Kolar: Vojvodinu mora voditi LSV

NOVI SAD – Na čelo Novog Sada moraju doći ligašice i ligaši, čestiti političari, koji će od njega napraviti udobno i uljudno mesto, a ne poligon za preletanja, za nacističke eksperimente, za rušenja i besmislene investicije, istakao je danas šef Izbornog štaba LSV Bačka Robert Kolar na predizbornoj konvenciji LSV-a u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. - AP Vojvodinu mora voditi Liga socijaldemokrata Vojvodine jer svi kojima je glava u Beogradu ne mare za Vojvodinu ni malo – rekao je Kolar. U nastavku pročitajte transkript njegovog govora. 
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: LSV je za čiste račune

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se LSV zalaže za politiku čistih računa, koja nije moguća bez određenih nadležnosti koje bi Vojvodina morala da ima. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook