Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 24. 01. 2018. | Komentara: 0

Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Republike Srbije Nenad Čanak predstavio je danas makedonskom potpredsedniku Vlade zaduženom za evropska pitanja Bujaru Osmaniju doprinos koji Odbor daje procesu evropskih integracija Srbije. 
 
LSV 

Čanak je istakao da je Srbija za prethodne tri godine otvorila 12 poglavlja u pregovaračkom procesu sa EU, što predstavlja zaslugu, ne samo ove, već i svih prethodnih vlada. On je posebno naglasio čvrstu opredeljenost Srbije po pitanju evropskih integracija, bez obzira na sve izazove i probleme sa kojima se EU danas suočava, kao i privrženost Srbije saradnji u regionu.

U razgovoru u kome su učestvovali i drugi članovi Odbora bilo je reči o podršci reformskim procesima u Makedoniji, unapređenju saradnje dveju zemalja, poboljšanju međususedskih odnosa u regionu i drugo.

 (BILSV, 24.01.2018)




Događaji | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Toplana nastavila da deli karte za bazen i klizalište

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor JKP "Novosadske toplane" Vladimir Jelić posetili su danas Centar za potrošače ovog preduzeća i razgovarali sa redovnim platišama, kojima Toplana poklanja karte za bazen i klizalište.
Događaji | Četvrtak, 15. 03. 2012. | Komentara: 0

Nagrada "Miroslav Antić" uručena Tomislavu Marinkoviću

NOVI SAD - Nagrada "Miroslav Antić" za 2011. godinu, uručena je danas u Kulturnom centru Novog Sada pesniku Tomislavu Marinkoviću. Prestižno priznanje uručeno je laureatu za najbolju zbirku pesama na srpskom jeziku "Običan život", a Marinkoviću je nagradu uručio predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.
Događaji | Sreda, 14. 03. 2012. | Komentara: 1

Srbija mora nastaviti evropski put

NOVI SAD – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine doneo je odluku da stranka na predstojećim pokrajinskim i lokalnim izborima nastupi samostalno, dok će na republičkim izborima ići u široj koaliciji sa Demokratskom strankom i još nekim strankama, istakla je danas portparolka i narodna poslanica LSV mr Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook