Podrška pokrajine Egzit festivalu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 23. 01. 2014. | Komentara: 0

Podrška pokrajine Egzit festivalu

NOVI SAD - Vlada Vojvodine podržavala je Egzit od njegovog osnivanja i težiće da nastavi tu podršku, jer je ta festival jedan od simbola Vojvodine i Srbije, izjavio je danas potpredsednik pokrajinske vlade Slaviša Grujić u razgovoru s direktorom Egzit tima Dušanom Kovačevićem.

LSV

Festival je, od osnivanja pre 14 godina, imao podršku pokrajinske vlade i Sekretarijata za kulturu i javno informisanje, čemu ćemo i nadalje težiti, jer je on jedan od simbola preopoznatljivosti Vojvodine i Srbije ne samo u regionu, već i mnogo šire, rekao je Grujić i čestitao Egzitu na nedavno osvojenom prvom mestu u kategoriji najvećih evropskih festivala. Kako je navedeno u saopštenju, Grujić i Kovačević razgovarali su o organizaciji ovogodišnjeg Egzit festivala, koji će biti održan od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i od 15. do 17. jula kao "Si dens festival" na plaži Jaz u Budvi.Sagovornici su se saglasili da je Egzit festival jedna od najznačajnijih kulturnih manifestacija u zemlji i da je vreme da se njegov program proširi i na uključivanje nekih drugih festivala, koji bi na prostoru Petrovaradinske tvrđave predstavili deo svog repertoara, navedeno je u saopštenju.

(BILSV, 23. 01. 2014)



Događaji | Petak, 21. 08. 2020. | Komentara: 0

Formirana Odbornička grupa LSV u Skupštini grada Novog Sada

Danas je formirana Odbornička grupa “Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine” u Skupštini grada Novog Sada.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Narodni poslanici uputili zahtev za sazivanje odbora koji se bave pitanjem bezbednosti

Narodni poslanici još uvek aktuelnog XI saziva Narodne skupštine uputili su danas zahteve odborima NSRS da sazovu sednice na kojima će se razmatrati izveštaj o tome šta je prethodilo i kako je došlo do nereda i brutalnog odgovora predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova na ulicama Beograda i Novog Sada tokom protesta 7. i 8. jula 2020. godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook