Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević izabrana je na današnjoj sednici neformalne Zelene grupe poslanika vojvođanskog parlamenta za novu koordinatorku te grupe. Njen izbor jednoglasno su podržali svi članovi grupe.

LSV

Sedlarevićeva je najavila intenzivniji rad Zelene grupe poslanika u narednom periodu, proširenje i aktivniju saradnju sa partnerskim civilnim organizacijama, pre svih sa Centrom modernih veština i Beogradskim fondom za političku izuzetnost. Saradnja će imati za cilj punu posvećenost grupe i njen doprinos unapređenju stanja u oblastima zaštite životne sredine i održivog razvoja, ali i povezivanje sa srodnim organizacijama u zemlji i regionu.

(BILSV, 02.04.2014)



Događaji | Nedelja, 05. 02. 2012. | Komentara: 0

Jovanović apelovao da se sneg uklanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović apelovao je danas na Novosađane i Novosađanke da čiste sneg ispred svojih domova, kako bi grad bio prohodniji i bezbedniji.
Događaji | Subota, 04. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi programski kongres LSV

ZRENJANIN - Na Osmom programskom kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine, održanom danas u Zrenjaninu, usvojene su izmene Statuta stranke i predizborni program za predstojeće izbore.
Događaji | Petak, 03. 02. 2012. | Komentara: 0

Konferencija o maloletničkoj delikvenciji

NOVI SAD - Druga konferencija u oblasti rada sa maloletnim učiniocima krivičnih dela, za zaposlene u sudovima, tužilaštvu, policiji i centrima za socijalni rad Južnobačkog okruga, održana je danas u Centra za socijalni rad Novog Sada i na njoj su prikazani rezultati pomenutih ustanova za prošlu godinu, ali i predlozi za unapređenje rada i saradnje institucija na temu maloletničke delikvencije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook