Srbija korak bliže evropskom cilju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija korak bliže evropskom cilju

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak, povodom otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, izjavio je da je tim činom Republika Srbija ponovo još jedan korak bliže svom evropskom cilju. 

LSV
 
Poglavlje 9, koje se odnosi na finansijske usluge, biće sedamnaesto otvoreno poglavlje od ukupno 35, pri čemu su dva privremeno zatvorena.

- Dobra vest je da postoji spremnost u našoj zemlji da se otvori više poglavlja i naši koraci na evropskom putu budu brži i veći. Sa druge strane, stabilizacijom političkih prilika u Evropskoj uniji sada se može očekivati veća podrška i razumevanje da tako i bude – istakao je Čanak.

(SzILSV, 28.06.2019)



Događaji | Četvrtak, 12. 04. 2018. | Komentara: 0

Kada će Čenejski aerodrom postati komercijalni?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić zatražila je danas informacije o sudbini Čenejskog aerodroma i nedovršene zgrade Poštanske štedionice u centru Novog Sada.
Događaji | Petak, 30. 03. 2018. | Komentara: 0

Papuga: Kad će Fruškogorski koridor, šta je sa DES-om?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga zatražila je juče od ministara informacije o početku radova na Fruškogorskom koridoru, preduzeću DES i restituciji. Nakon dodatnih insistiranja Papuge, predsednica Vlade Ana Brnabić najavila je da će se lično, zajedno s ministrom Zoranom Đorđevićem angažovati na slučaju novosadske firme DES, a ministar je istakao da ta kompanija neće biti zatvorena. Ministarka Zorana Mihajlović kazala je da se nada da će sledeće godine početi izgradnja Fruškogorskog koridora.
Događaji | Subota, 24. 03. 2018. | Komentara: 0

Pismo Nenada Čanka Republikanskoj levici Katalonije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo Republikanskoj levici Katalonije. Pismo prenosimo u celosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook