Srbija korak bliže evropskom cilju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija korak bliže evropskom cilju

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak, povodom otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, izjavio je da je tim činom Republika Srbija ponovo još jedan korak bliže svom evropskom cilju. 

LSV
 
Poglavlje 9, koje se odnosi na finansijske usluge, biće sedamnaesto otvoreno poglavlje od ukupno 35, pri čemu su dva privremeno zatvorena.

- Dobra vest je da postoji spremnost u našoj zemlji da se otvori više poglavlja i naši koraci na evropskom putu budu brži i veći. Sa druge strane, stabilizacijom političkih prilika u Evropskoj uniji sada se može očekivati veća podrška i razumevanje da tako i bude – istakao je Čanak.

(SzILSV, 28.06.2019)



Događaji | Utorak, 24. 10. 2017. | Komentara: 0

Papuga: Kada će Vlada Srbije razmatrati obeštećenje Vojvodine?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga je na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije postavila pitanje premijerki Ani Brnabić da li će i kada na dnevni red sednice Vlade Srbije doći pitanje obeštećenje Autonomne pokrajine Vojvodine od prodaje NIS-a. Kako je rekla pitanje ponavlja, jer na isti odgovor nije dobila od 30. juna ove godine.
Događaji | Petak, 13. 10. 2017. | Komentara: 0

Vladu krase konfuzija, neslaganje i afere

Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik Robert Kolar izjavio je sinoć da Vlada Srbije ne radi kao tim i da je „krase“ konfuzija, neslaganje između ministara i ministarki, spoljna politika koja nas ponovo zavađa sa neposrednim okruženjem. 
Događaji | Utorak, 10. 10. 2017. | Komentara: 0

Srbija mora biti spremna da se menja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak,  izjavio je u emisiji „Pravi ugao“ Radio televizije Vojvodine da će LSV dati svoj doprinos prilikom unutrašnjih razgovora u vezi sa Kosovom, ali i ponovio stavove iznete još 1998. i u predsedničkoj kampanji u aprilu ove godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook