Srbija korak bliže evropskom cilju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija korak bliže evropskom cilju

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak, povodom otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, izjavio je da je tim činom Republika Srbija ponovo još jedan korak bliže svom evropskom cilju. 

LSV
 
Poglavlje 9, koje se odnosi na finansijske usluge, biće sedamnaesto otvoreno poglavlje od ukupno 35, pri čemu su dva privremeno zatvorena.

- Dobra vest je da postoji spremnost u našoj zemlji da se otvori više poglavlja i naši koraci na evropskom putu budu brži i veći. Sa druge strane, stabilizacijom političkih prilika u Evropskoj uniji sada se može očekivati veća podrška i razumevanje da tako i bude – istakao je Čanak.

(SzILSV, 28.06.2019)



Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Vojvodina i Zrenjanin se vole i kad nisu izbori

ZRENJANIN – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je danas da dok Zrenjanin ne bude imao fabriku vode, kapitalniji projekat za taj deo Vojvodine ne može postojati. Ona je na konvenciji LSV u Zrenjaninu istakla da se na osnovu nepoštovanja ustavne odredbe o sedam procenata republičkog budžeta, Vojvodini duguje dve milijarde evra, a napomenula je i da se LSV zalaže za vraćanje vojvođanskog penzionog fonda da bi penzioneri živeli dostojanstvenije.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Bogaroški: Kad će biti političke volje za poljoprivredu?

ZRENJANIN – Agrarni budžet nikada nije pet odsto, iako je to propisano zakonom. Kako je moguće da za pokrivanje gubitaka „Srbijagasa“ ima 23 milijarde dinara, a nema novca za poljoprivredu, zapitao je večeras potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i prvi na pokrajinskoj listi LSV Branislav Bogaroški. 
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti, Kostreš će biti gradonačelnik Zrenjanina

ZRENJANIN – Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će LSV pobediti na predstojećim izborima u Vojvodini, a da će Bojan Kostreš biti gradonačelnik Zrenjanina. On je na konvenciji LSV poručio da ligaši i ligašice moraju biti i u Narodnoj skupštini Republike Srbije da bi učestvovali u promeni Ustava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook