Srbija korak bliže evropskom cilju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija korak bliže evropskom cilju

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak, povodom otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, izjavio je da je tim činom Republika Srbija ponovo još jedan korak bliže svom evropskom cilju. 

LSV
 
Poglavlje 9, koje se odnosi na finansijske usluge, biće sedamnaesto otvoreno poglavlje od ukupno 35, pri čemu su dva privremeno zatvorena.

- Dobra vest je da postoji spremnost u našoj zemlji da se otvori više poglavlja i naši koraci na evropskom putu budu brži i veći. Sa druge strane, stabilizacijom političkih prilika u Evropskoj uniji sada se može očekivati veća podrška i razumevanje da tako i bude – istakao je Čanak.

(SzILSV, 28.06.2019)



Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Kolar: Vojvodinu mora voditi LSV

NOVI SAD – Na čelo Novog Sada moraju doći ligašice i ligaši, čestiti političari, koji će od njega napraviti udobno i uljudno mesto, a ne poligon za preletanja, za nacističke eksperimente, za rušenja i besmislene investicije, istakao je danas šef Izbornog štaba LSV Bačka Robert Kolar na predizbornoj konvenciji LSV-a u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. - AP Vojvodinu mora voditi Liga socijaldemokrata Vojvodine jer svi kojima je glava u Beogradu ne mare za Vojvodinu ni malo – rekao je Kolar. U nastavku pročitajte transkript njegovog govora. 
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: LSV je za čiste račune

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se LSV zalaže za politiku čistih računa, koja nije moguća bez određenih nadležnosti koje bi Vojvodina morala da ima. 
Događaji | Subota, 26. 03. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Centralizacija guši život van Beograda

MOKRIN - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak govorio je danas na tribini u Mokrinu o teškoj ekonomskoj situaciji u Vojvodini, a tom prilikom se osvrnuo i na decentralizaciju, za šta će se, kako je rekao, ligaši posebno zalagati. Čanak je istakao da je nedopustivo da jedan kiosk u Beogradu košta više nego čitava ulica u selu u Vojvodini, prenela RTV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook