Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Četvrtak, 11. 06. 2015. | Komentara: 0

Za vodovod i kanalizaciju 334 miliona dinara

NOVI SAD – Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški potpisao je danas ugovore sa predstavnicima 24 vojvođanske opštine u kojima će u vodosnabdevanje i kanalizacionu infrastrukturu Pokrajina uložiti 334 miliona dinara.
Događaji | Subota, 06. 06. 2015. | Komentara: 0

Doneti zakon ili učenicima obezbediti pancire i šlemove

NOVI SAD – Internet portali Radija-televizije Vojvodine, Autonomija.info i drugi preneli su jutros da je zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović, u svojstvu građanina, pisao ministru nauke i tehnološkog razvoja Srđanu Verbiću od kojeg traži da bude donet poseban zakon o bezbednosti u školama, školskim dvorištima i dečjim igralištima. 
Događaji | Petak, 05. 06. 2015. | Komentara: 0

Žreb za završna takmičenja SORV

SRBOBRAN – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić prisustvovala je danas u Srbobranu žrebanju za završna takmičenja Sportske olimpijade radnika Vojvodine, a tom prilikom predstavljeni su i kandidati za domaćina sledećeg SORV-a - Opština Senta, Opštine Bečej i Novi Bečej u zajedništvu, kao i Opštine Žabalj i Temerin koje su takođe podnele zajedničku kandidaturu



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook