Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Utorak, 10. 02. 2015. | Komentara: 0

Vasa Stajić se borio za pravedno društvo

NOVI SAD - Povodom godišnjice rođenja i smrti Vase Stajića, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović položio je, u ime LSV, cveće na Stajićev spomenik u centru Novog Sada. 
Događaji | Ponedeljak, 09. 02. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški predstavio kredite pančevačkim paorima

PANČEVO - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisaće 27 konkursa za investicije u poljoprivredi, a sekretar Branislav Bogaroški predstavio je kreditne linije pančevačkim poljoprivrednicima, koji su prethodnih godina koristili najmanje tih sredstava. 
Događaji | Sreda, 04. 02. 2015. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada predložila rešenja za prodaju AD Aleksa Šantić

NOVI SAD - Pokrajinska vlada donela je danas odluku da AP Vojvodina, preko Agencije za osiguranje depozita i Razvojni fond Vojvodine, kao većinski hipotekarni poverioci, prihvate predlog da se najpovoljnijem ponuđaču proda 700 hektara zemljišta sa pripadajućim objektima dužnika A.D. „Aleksa Šantić“ iz Alekse Šantića, te da se nakon naplate osnovnog potraživanja sa pripadajućim kamatama, novac koji pređe osnovno potraživanja uloži u „Aleksu Šantić“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook