Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Utorak, 01. 07. 2014. | Komentara: 0

Održan sastanak Čanka i Tadića sa Pajtićem

NOVI SAD – Ligu socijaldemokrata Vojvodine interesuje samo isključivo šta će se raditi i samo isključivo ko će biti kompetentne ličnosti koje će taj posao koji će biti dogovoren uraditi – istakao je predsednik LSV Nenad Čanak na konferenciji za novinare nakon današnjega sastanka delegacija LSV I NDS koje su prevodili on i Boris Tadić, sa delegacijom Demokratske stranke na čelu sa Bojanom Pajtićem.
Događaji | Utorak, 01. 07. 2014. | Komentara: 0

Grandiozni projekti samo u Beogradu

BEOGRAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić zatražio je danas od ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i ministra finansija Lazara Krstića pojašnjenje oko putne infrastrukture u Vojvodini.
Događaji | Ponedeljak, 30. 06. 2014. | Komentara: 0

Održan sastanak Čanka, Tadića i Pastora o Vojvodini

NOVI SAD – Na današnjem sastanku delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nove demokratske stranke, sa Savezom vojvođanskih Mađara u sedištu LSV u Novom Sadu, bilo je reči o aktuelnoj političkoj situaciji u Vojvodini, eventualnim potezima koji se moraju povući da bi pokrajinska administracija dobila na efikasnosti, a postignut je dogovor oko nekoliko tačaka koje su svima veoma značajne, naveo je nakon sastanka lider LSV Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook