Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Ponedeljak, 17. 06. 2013. | Komentara: 0

Prijava protiv Maje Gojković zbog ugovora sa ATP Vojvodina

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović podneo je danas Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu predlog za krivično gonjenje Maje Gojković zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Korak napred u razvoju Pokrajine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskom parlamentu podržala je danas svojim glasovima usvajanje Odluke o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Izjednačiti kvalitet života u Vojvodini

NOVI SAD – Najavljujući podršku Odluci o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  Aleksandar Marton je tokom rasprave ukazao da se još donošenjem Regionalnog prostornog plana, Pokrajina strateški opredelila za razvoj, zaštitu, uređenje, korišćenje i izgradnju na celokupnoj svojoj teritoriji i definisala prostorne uslove za jačanje regionalnog identiteta, integracija AP Vojvodine u okruženje, a time i podizanje regionalne konkurentnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook