Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Sreda, 24. 08. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Devenport o evrointegracijama i regionalnoj saradnji

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Nj.E. ambasadorom Majklom Davenportom o aktuelnoj situaciji u vezi sa pregovorima Srbije i Evropske unije, predstojećim aktivnostima Odbora za evropske integracije i nastavku saradnje sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji.
Događaji | Četvrtak, 28. 07. 2016. | Komentara: 0

Srbija i Ukrajina za unapređenje parlamentarne saradnje

BEOGRAD - Članovi Odbora za evropske integracije razgovarali su danas sa potpredsednicom Vlade Ukrajine za evropske i evroatlantske integracije Ivanom Klimpuš-Cincatze, koja boravi u poseti Beogradu. Na sastanku je zaključeno da će podizanje parlamentarne saradnje na viši nivo i razmena iskustava dve zemlje u procesu evropskih integracija, a posebno intenziviranje saradnje parlamentaraca u međunarodnim organizacijama, predstavljati nove impute u odnosima Srbije i Ukrajine.

Događaji | Utorak, 26. 07. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Repčekova: Srbija opredeljena za članstvo u EU

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić razgovarala je danas sa slovačkom ambasadorkom u Srbiji Dagmar Repčekovom, nakon predstavljanja prioriteta slovačkog predsedavanja EU narodnim poslanicima. Ambasadorka Repčekova pozvala je Srbiju da iskoristi predsedavanje njene zemlje Evropskoj uniji za proces integracija, u kome je važno koliko se pregovaračkih poglavlja zatvori.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook