Stočarstvu neophodna pomoć države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

Stočarstvu neophodna pomoć države

SAKULE – Zbog udara koji stočari stalno trpe, a poslednji je bio u oblasti svinjarstva, nije realno očekivati da će biti pomaka na bolje dok god nema veće podrške i subvencija od strane države, izjavio je juče pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški.

LSV

On je na "Ovčarskim danima" u Sakulama naglasio da bi potrošači morali imati jasan uvid koje je domaće a koje meso iz uvoza.
– Pokrajina finansira i selekcijske mere i opremanje farmi, ali potrebno je preduzeti još dosta toga na nivou Republike da bi stočarstvo stalo na noge – napomenuo je Bogaroški.
 
(BILSV, 01. 04. 2015)




Događaji | Petak, 22. 07. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Eliades o podršci Kipra evrointegracijama Srbije

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine sa ambasadorom Kipra u Beogradu Konstantinosom Eliadesom (Constantinos Eliades). Marinika Tepić ukazala je na značajnu ekonomsku saradnju koja je u fokusu saradnje dve zemlje i posebno istakla zadovoljstvo što je na međuvladinom nivou 2013. godine potpisan i potvrđen Memorandum o razumevanju između Kipra i Srbije. Takođe, navela je da je neophodno da se saradnja dve države intenzivira i da se unapredi saradnja na međuparlamentarnom nivou.

Događaji | Četvrtak, 14. 07. 2016. | Komentara: 0

LSV slavi 26. rođendan

NOVI SAD - Pre 26 godina, 14. jula 1990. godine, osnovana je Liga socijaldemokrata Vojvodine. Od tada do danas, ligašice i ligaši su bili socijaldemokrate kada to nije bilo nimalo popularno, autonomaši kada su ih zbog toga  napadali na ulici, protivinici rata i zaštitnici pripadnika svih manjinskih grupa u Vojvodini kada je to bilo više nego opasno.
Događaji | Petak, 08. 07. 2016. | Komentara: 0

Važna podrška evropskih parlamentaraca

 BEOGRAD – Članovi skupštinskog Odbora za evropske integracije i poslanici Evropskog parlamenta "Prijatelji Srbije" ocenili su danas da će otvaranje poglavlja 23 i 24 biti "vetar u ledja" evrointegracijama Srbije, ali i raspoloženju gradjana prema Evropskoj uniji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook