Događaji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 17. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Zrenjanin ima šansu samo ako svi pomognu

ZRENJANIN, 17. april - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je pijaća voda luksuz za sve Zrenjanince i Zrenjaninke i obećao da će taj problem rešiti, ali ne davanjem lažnih obećanja, nego tako što će to uraditi.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Vojvodina i Zrenjanin se vole i kad nisu izbori

ZRENJANIN – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je danas da dok Zrenjanin ne bude imao fabriku vode, kapitalniji projekat za taj deo Vojvodine ne može postojati. Ona je na konvenciji LSV u Zrenjaninu istakla da se na osnovu nepoštovanja ustavne odredbe o sedam procenata republičkog budžeta, Vojvodini duguje dve milijarde evra, a napomenula je i da se LSV zalaže za vraćanje vojvođanskog penzionog fonda da bi penzioneri živeli dostojanstvenije.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Bogaroški: Kad će biti političke volje za poljoprivredu?

ZRENJANIN – Agrarni budžet nikada nije pet odsto, iako je to propisano zakonom. Kako je moguće da za pokrivanje gubitaka „Srbijagasa“ ima 23 milijarde dinara, a nema novca za poljoprivredu, zapitao je večeras potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i prvi na pokrajinskoj listi LSV Branislav Bogaroški. 
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti, Kostreš će biti gradonačelnik Zrenjanina

ZRENJANIN – Predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da će LSV pobediti na predstojećim izborima u Vojvodini, a da će Bojan Kostreš biti gradonačelnik Zrenjanina. On je na konvenciji LSV poručio da ligaši i ligašice moraju biti i u Narodnoj skupštini Republike Srbije da bi učestvovali u promeni Ustava.
Događaji | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Zrenjanin opet bude srce Banata, njegov ponos i dika

ZRENJANIN – Zrenjanin ima vlast koja laže, koja krade i koja je nesposobna da sprovede i gotove projekte koji su joj ostavljeni. Upravo zbog toga, Liga socijaldemokrata Vojvodine mora da preuzme odgovornost u ovom gradu, istakao je večeras zamenik predsednika i kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš. 
Događaji | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš je najbolji gradonačelnik kojeg Zrenjanin može da ima

ZRENJANIN   Šta se tačno dogodilo da je Zrenjanin, koji je na 110.000 stanovnika imao 57.000 zaposlenih industrijskih radnika, ovoga trenutka je jedina tema koju imamo poljoprivreda, jer je daleko kraći spisak onoga što radi u Zrenjaninu od onoga što ne radi. Kao što je, na žalost, u celoj Vojvodini - Istakao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je na predizbornoj konvenciji LSV u Zrenjaninu poručio da će LSV pobediti na izborima i da će Bojan Kostreš biti najbolji gradonačelnik Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook