Događaji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Sve škole podjednako važne

NOVI SAD - Na otvorenim terenima Sokolskog društva "Vojvodina" organizovana je prezentacija setova sprava i rekvizita koji su namenjeni vojvođanskim osnovnim školama koje nemaju fiskulturnu salu. U društvu direktora ovih škola, resorna sekretarka Marinika Tepić istakla je da je ovo danas velika stvar za sve školarce koji u svojim školama nemaju priliku da se na adekvatan način bave fizičkom aktivnošću, a što je jedna od najvažnijih stvari u njihovom odrastanju.
Događaji | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Od nas se traži nemoguće i to ćemo i uraditi

ŠID – Od nas na listi broj 7 traži se nemoguće, traži se da podignemo narod koji je gažen sve ove decenije, da podignemo glavu i da promenimo stvari. I upravo zato što se od nas traži nemoguće, to ćemo i uraditi, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i prvi na listi broj 7, "BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLjU SRBIJU – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka" Nenad Čanak. On je na današnjoj konvenciji te koalicije u Šidu rekao da je politika matematika mogućeg, a one koji imaju zamerku na navedenu koaliciju pozvao da predlože bolju ideju, ako je imaju. Priznao je da posle 26 godina rada ne može da ponudi ništa novo osim da ukaže da je jedini način da se nešto pristojno napravi to da se odlučivanje spusti tamo gde su ljudi, a ne da neko drugi odlučuje o tome kako će oni da žive. 
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Vojvodine će biti onoliko koliko bude LSV

NOVI SAD - Šta još treba da se desi, pa da bude potpuno jasno da će Vojvodine biti onoliko koliko bude Lige socijaldemokrata Vojvodine, upitao je danas predsednik LSV Nenad Čanak. On je na predizbornoj konvenciji LSV u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu istakao i da je LSV sa svojih 26 godina borbe antifašistička, provojvođanska, patriotska istinita, nepromenjljiva. Kako je rekao, Srbija, za koju su pretili da će biti crna rupa na tepihu Evropske unije, počinje da bude deo sve veće i veće provalije koja se pojavljuje. Ukazao je da se svuda oko nas diže nacionalizam, najmračnije snage prošlosti. 
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Sedlarević: Digni glavu Vojvodino!

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće izmenu Zakona o radu, povratak PIO fonda Vojvodine i boriće se za jednake šanse za sve građane, kao i za to da studenti ne završavaju fakultete da bi odlazili iz ove zemlje, istakla je danas članica Predsedništva LSV Maja Sedlarević na predizbornoj konvenciji LSV-a u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Pozvala je građane da izađu na izbore 24. aprila kako bi došli u priliku da odlučuju o svojoj sudbini, sudbini svoje porodice i sredini u kojoj žive. U nastavku možete pročitati transkript njenog govora.
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Kolar: Vojvodinu mora voditi LSV

NOVI SAD – Na čelo Novog Sada moraju doći ligašice i ligaši, čestiti političari, koji će od njega napraviti udobno i uljudno mesto, a ne poligon za preletanja, za nacističke eksperimente, za rušenja i besmislene investicije, istakao je danas šef Izbornog štaba LSV Bačka Robert Kolar na predizbornoj konvenciji LSV-a u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. - AP Vojvodinu mora voditi Liga socijaldemokrata Vojvodine jer svi kojima je glava u Beogradu ne mare za Vojvodinu ni malo – rekao je Kolar. U nastavku pročitajte transkript njegovog govora. 
Događaji | Nedelja, 03. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: LSV je za čiste račune

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se LSV zalaže za politiku čistih računa, koja nije moguća bez određenih nadležnosti koje bi Vojvodina morala da ima. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook