Veliko interesovanje žabaljskih poljoprivrednika za kredite Vlade APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 28. 02. 2015. | Komentara: 0

Veliko interesovanje žabaljskih poljoprivrednika za kredite Vlade APV

ŽABALJ - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški predstavio je poljoprivrednim proizvođačima iz Opštine Žabalj rad sekretarijata i saradnju sa Pokrajinskim fondom za razvoj poljoprivrede, Razvojnim fondom Vojvodine i Garancijskim fondom AP Vojvodine.

LSV
 
Bogaroški je istakao da žabaljski poljoprivrednici spadaju u srednje aktivnu kategoriju korisnika sredstava i apelovao na njih da ubuduće aktivnije prate konkurse i koriste resurse koje nudi Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i naglasio da će na svaki uloženi dinar biti vraćen dinar.
 
Posle izlaganja, pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški, kao i njegov zamenik Branislav Knežević su odgovarali na mnoštvo pitanja žabaljskih poljoprivrednika. Svim posetiocima, kojih je bilo toliko da je Velika sala Opšine Žabalj bila pretesna za sve, dobili su kalendar konkursa za 2015. godinu, a popunili su i upitnik da bi ih Sekreterijat SMS-om obaveštavao o predstojećim dešavanjima i periodima tretiranja biljaka.
 
(BILSV, 28.02.2015)




Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook