Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

NOVI SAD – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas novih 106 ugovora vojvođanskim poljoprivrednicima, u ukupnom iznosu od 72 miliona dinara za plastenike i podizanje protivgradnih mreža.

LSV

– Zadovoljni smo rezultatima iz ove godine. Novih 350 hektara će biti pod protivgradnom mrežom, a od momenta kada smo krenuli sa ovom merom, pa do danas, fali nam još malo da imamo 1.000 hektara pod ovom zaštitom – rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški.
Iz Pokrajinskog sekretarijata su naveli da se tim konkursom "polako privode kraju" aktivnosti iz 2015. godine, te da se današnjim potpisivanjem ugovora završava ovogodišnji ciklus programa namenjenih plasteničkoj proizvodnji i protivgradnim mrežama. Dodeljeno je 18 ugovora u vrednosti od 50 miliona dinara za protivgradne mreže i 88 ugovora za plastenike u vrednosti od 22 miliona dinara.
– Time su gotovo iscrpljena sredstva predviđena za ovu godinu. Ostatak sredstava od par miliona dinara, s obzirom da je reč o namenskim sredstvima, biće prenesena u narednu godinu – izjavio je Bogaroški.

(BILSV, 14. 10. 2015)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook