Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

NOVI SAD – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas novih 106 ugovora vojvođanskim poljoprivrednicima, u ukupnom iznosu od 72 miliona dinara za plastenike i podizanje protivgradnih mreža.

LSV

– Zadovoljni smo rezultatima iz ove godine. Novih 350 hektara će biti pod protivgradnom mrežom, a od momenta kada smo krenuli sa ovom merom, pa do danas, fali nam još malo da imamo 1.000 hektara pod ovom zaštitom – rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški.
Iz Pokrajinskog sekretarijata su naveli da se tim konkursom "polako privode kraju" aktivnosti iz 2015. godine, te da se današnjim potpisivanjem ugovora završava ovogodišnji ciklus programa namenjenih plasteničkoj proizvodnji i protivgradnim mrežama. Dodeljeno je 18 ugovora u vrednosti od 50 miliona dinara za protivgradne mreže i 88 ugovora za plastenike u vrednosti od 22 miliona dinara.
– Time su gotovo iscrpljena sredstva predviđena za ovu godinu. Ostatak sredstava od par miliona dinara, s obzirom da je reč o namenskim sredstvima, biće prenesena u narednu godinu – izjavio je Bogaroški.

(BILSV, 14. 10. 2015)



Događaji | Petak, 16. 04. 2021. | Komentara: 0

Sastanak LSV u Beloj Crkvi

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, predsednik Izvršnog odbora Saša Šućurović i sekretarka Izvršnog odbora Nataša Lalić posetili su  opštinski odbor LSV u Beloj Crkvi.
Događaji | Četvrtak, 17. 12. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front ne podržava budžet AP Vojvodine za 2021. godinu

Poslanička grupa Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija neće podržati predloženi budžet AP Vojvodine za 2021. godinu i programe iz oblasti poljoprivrede o kojima je danas raspravljano u vojvođanskoj skupštini.
Događaji | Četvrtak, 05. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak na čelu Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine APV

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i pokrajinski poslanik „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ Nenad Čanak izabran je za predsednika Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju u vojvođanskoj skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook