Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 10. 2015. | Komentara: 0

Za poljoprivredu novih 72 miliona dinara

NOVI SAD – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas novih 106 ugovora vojvođanskim poljoprivrednicima, u ukupnom iznosu od 72 miliona dinara za plastenike i podizanje protivgradnih mreža.

LSV

– Zadovoljni smo rezultatima iz ove godine. Novih 350 hektara će biti pod protivgradnom mrežom, a od momenta kada smo krenuli sa ovom merom, pa do danas, fali nam još malo da imamo 1.000 hektara pod ovom zaštitom – rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški.
Iz Pokrajinskog sekretarijata su naveli da se tim konkursom "polako privode kraju" aktivnosti iz 2015. godine, te da se današnjim potpisivanjem ugovora završava ovogodišnji ciklus programa namenjenih plasteničkoj proizvodnji i protivgradnim mrežama. Dodeljeno je 18 ugovora u vrednosti od 50 miliona dinara za protivgradne mreže i 88 ugovora za plastenike u vrednosti od 22 miliona dinara.
– Time su gotovo iscrpljena sredstva predviđena za ovu godinu. Ostatak sredstava od par miliona dinara, s obzirom da je reč o namenskim sredstvima, biće prenesena u narednu godinu – izjavio je Bogaroški.

(BILSV, 14. 10. 2015)



Događaji | Petak, 21. 08. 2020. | Komentara: 0

Formirana Odbornička grupa LSV u Skupštini grada Novog Sada

Danas je formirana Odbornička grupa “Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine” u Skupštini grada Novog Sada.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Narodni poslanici uputili zahtev za sazivanje odbora koji se bave pitanjem bezbednosti

Narodni poslanici još uvek aktuelnog XI saziva Narodne skupštine uputili su danas zahteve odborima NSRS da sazovu sednice na kojima će se razmatrati izveštaj o tome šta je prethodilo i kako je došlo do nereda i brutalnog odgovora predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova na ulicama Beograda i Novog Sada tokom protesta 7. i 8. jula 2020. godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook