Dovoljno vremena za usaglašavanje stavova oko Statuta APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 26. 04. 2014. | Komentara: 0

Dovoljno vremena za usaglašavanje stavova oko Statuta APV

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Dnevnik da smatra da ima dovoljno vremena do juna da se usaglase stavovi oko Statuta APV.

LSV

- Kada bi sve svodilo na struku, pretpostavljam da ne bi bilo problema. Ali, to nije tako. Uostalom ne postoji samo jedno pravno mišljenje koje je tačno, nego postoji više pravnih mišljenja. Svako ima i svoju argumentaciju, koje mogu i braniti i osporavati – naveo je Bogaroški.

On je istakao da ne želi da komentariše konsultacije oko Nacrta statuta, dok se ne dođe do konačnog teksta.

- Da li postoji šansa da se dogovorimo i da li će dobiti predloženi tekst Statuta  dvotrećinsku većinu u Skupštini Vojvodine nije neka tema s kojom bi se sad bavio – rekao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 26.04.2014)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.
Izjave | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Nema menjanja dnevnog reda

NOVI SAD - Odložena sednica Skupštine grada zakazana je za petak, ali za javnost ostaje nepoznanica da li će zasedanja i biti jer, prema poslednjim informacijama, Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ne odustaju od mandata Vere Kopicl, pise Nacionalni građanski.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook