Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

ŽABALJ – Na današnjoj, konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Žabalj dr Dragan Zlokolica iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je za predsednika SO Žabalj.

LSV

Takođe, četiri člana novog Opštinskog veća Žablja biće iz Lige socijaldemokrata Vojvodine i to: Jovica Panić zadužen za finansije, Predrag Nađalin za komunalne delatnosti, Stevan Slavnić za kulturu i Radivoj Blitvin za turizam. Koaliciju u Žablju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine sa pet odbornika, Demokratska stranka sa sedam i SPS-PUPS-JS sa pet odbornika, od ukupno 31 odbornika.

(BILSV, 08. 06. 2012.)



Saopštenja | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodina je srce Srbije

Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine, predvođeni predsednikom Bojanom Kostrešom, okupili su se danas pred zgradama Predsedništva Srbije i Ambasade Mađarske u Beogradu, kako bi izrazili protest protiv politike Viktora Orbana koja oživljava ideju Velike Mađarske i ćutanja Aleksandra Vučića na neodgovorne Orbanove poteze.
Izjave | Petak, 25. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina je deo Srbije, nacionalističke ideje treba sankcionisati

Komentarišući šal Viktora Orbana, na kojem je prikazana velika Mađarska koja obuhvata teritorije Hrvatske, Slovačke, Rumunije, Ukrajine i Vojvodine, ali i druge slične incidente mađarskog premijera, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je Vojvodina deo Srbije, a da se nacionalističke ideje moraju sankcionisati.
Iz medija | Četvrtak, 24. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Odlučan sam da ispravimo greške

"Ono što je najvažnije jeste da Liga treba da se, u periodu koji je pred nama, modernizuje i da pronađe nove načine komunikacije sa svojim biračima i sa građankama i građanima Vojvodine. Nama je važno da u prvi plan stavimo ono kako ljudi u Vojvodini žive, bez obzira na njihov maternji jezik, veru, naciju, poreklo, mesto odakle su i kada su u Vojvodinu došli."



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook