Država bolećiva prema huliganskim grupama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Država bolećiva prema huliganskim grupama

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak govorio je sinoć u emisiji Politbiro, na RTV 1 o zabrani Parade ponosa, zamerivši pri tom na bolećivom stavu države prema huliganskim grupama. Čanak je upozorio da su te huliganske grupe potpuno jasno identifikovane, te da su presvučene u razne sportske i klerikalne dresove koji ih čine nedodorljivim.

Nenad Čanak

- Bolećivost prema tim grupacijama je najrasprostranjenija kod onih koji bi nekako voleli da im te grupacije pomognu da dođu na vlast bez izbora. Treba biti svestan da vladajuća koalicija očigledno popušta ovoga trenutka zbog činjenice da su izbori u sledećih nekoliko meseci, da ne bi napravila nekakav prediziborni gaf i grešku kojoj bi odbila deo biračkog tela - rekao je Čanak.

On je upozorio da te stranke previđaju da bi povlačenje pred fašistima moglo dovesti do toga da izbora ni ne bude.

- Oni će na vlast doći kamenicama i motkama, a otići građanskim ratom - upozorio je lider LSV.

(BILSV, 05. 10.2011.)



Forum žena LSV | Utorak, 12. 07. 2011. | Komentara: 1

Borba protiv "bele kuge"

NOVI SAD - Vojvođanska prestonica se priključila gradovima koji budućim mamama omogućavaju određene beneficije: 35 odsto više primanja mesečno, odnosno puna plata u slučaju potrebe održavanja trudnoće, predstavlja ujedno i veliku podršku instituciji porodice, kao i veliki doprinos u borbi protiv "bele kuge", problema koji potresa AP Vojvodinu već decenijama.
Izjave | Ponedeljak, 11. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: U Srbiji imamo poplavu decentralista i regionalista

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, istakao je na današnjoj sednici Glavnog odbora stranke da je u poslednje vreme došlo do poplave decentralista i regionalista u Srbiji, pre svega zbog toga što te stranke prate istraživanja javnog mnjenja koja govore da decentralizacija danas ima podršku među građanima.
Događaji | Ponedeljak, 11. 07. 2011. | Komentara: 0

U nekadašnjem stanu kriminalaca mladi bez roditelja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović predao je danas ključeve stana od kuće na Tatarskom brdu, novim ukućanima, devojkama i mladiću, koji će u narednih godinu dana živeti u stanu u okviru programa Centra za socijalni rad - osamostaljivanje dece bez roditeljskog starateljstva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook