Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

NOVI SAD - Član Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Pančeva Dušan Jovčić pobednik je osmog takmičenja u besedništvu koje se svake godine održava u čast Zorana Đinđića.

LSV

Na temu "Srbija će biti bolja nego što jeste ako svi mi budemo bolji nego što jesmo” besedilo je sinoć osam finalista, a pobednika je odlučio žiri koga su činili: predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, upraviteljka Fondacije dr Zoran Đinđić Ružica Đinđić, počasni predsednik DS Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumice Dara Džokić i Hristina Popović i reditelj Dejan Mijač.

Dušanovu besedu naslovljenu “Koliko još?”, koja je pobedila na kvalifikacionom takmičenju u Rumi 1. marta, možete pročitati ovde: http://www.ds.org.rs/besednistvo/pobednicke-besede/15723-dusan-jovcic-koliko-jos
 
(BILSV, 12.03.2013)



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook