Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

NOVI SAD - Član Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Pančeva Dušan Jovčić pobednik je osmog takmičenja u besedništvu koje se svake godine održava u čast Zorana Đinđića.

LSV

Na temu "Srbija će biti bolja nego što jeste ako svi mi budemo bolji nego što jesmo” besedilo je sinoć osam finalista, a pobednika je odlučio žiri koga su činili: predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, upraviteljka Fondacije dr Zoran Đinđić Ružica Đinđić, počasni predsednik DS Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumice Dara Džokić i Hristina Popović i reditelj Dejan Mijač.

Dušanovu besedu naslovljenu “Koliko još?”, koja je pobedila na kvalifikacionom takmičenju u Rumi 1. marta, možete pročitati ovde: http://www.ds.org.rs/besednistvo/pobednicke-besede/15723-dusan-jovcic-koliko-jos
 
(BILSV, 12.03.2013)



Iz medija | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Hoćemo imovinu, novac i policijsku upravu za Vojvodinu

NOVI SAD - Spremni smo da s Beogradom razgovaramo o našim stavovima da bi Vojvodini trebalo da bude vraćena sva imovina koja joj je 1988. oduzeta, poput puteva, železnice, elektroprivrede i lutrije, ali nismo spremni da od njih odustanemo.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Loš odnos republičkih organa prema pokrajinskim

BEOGRAD - Od 2000. godine Skupština AP Vojvodine uputila je Narodnoj skupštini Republike Srbije ukupno 39 zakonskih predloga i na desetine amandmana na različite zakone, a od tog broja usvojeno je svega pet zakona i 13 amandmana, istakla je danas potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević.
Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Istina se mora otkriti

NOVI SAD - Inicijativu REKOM svakako treba podržati jer ona vodi ka pomirenju " izjavila je na tribini "Da se zna, da se ne ponovi" portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov. REKOM je inicijativa za osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava od 1991. do 2001. godine na prostoru bivše SFRJ.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook