Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

NOVI SAD - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Novi Sad za predsednicu je izabrana Sonja Golubović.

LSV

Na Skupštini, koja je održana 29. maja, za koordinatorku za akcije novosadskog odbora FŽ izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski, a Melanija Čejić i Biljana Marojkin su nove članice Koordinacionog tima.

Ligašice iz Novog Sada su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena i kandidatkinje za potpredsednice Ankicu Dostanić, Marku Latas i Natašu Šuljagić Terbec. Za članice stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložene su Baršonj Golubović, Nada Ilić i Dušanka Filipović, a za jednu od članica Predsedništva Foruma žena Katarina Golubović.

Skupštini su prisustvovale potpredsednice Gradskog odbora LSV Novi Sad Kristina Meneši, Slobodanka Markov i Maja Sedlarević, a srećan rad je poželeo predsednik novosadskog odbora LSV Aleksandar Kravić.

 (BILSV, 03.06.2014)



Forum žena LSV | Utorak, 07. 04. 2015. | Komentara: 0

Prevencija bitna za zdravlje stanovništva

ZRENJANIN – Povodom 7. aprila, Svetskog dana zdravlja, članovi i članice Gradskog odbora LSV Zrenjanin, aktivistkinje Foruma žena LSV održale su uličnu akciju sa osnovnim ciljem da ukažu na to da prevencija nije samo podrazumevajuća potreba već i jedan od ključnih pokazatelja brige o zdravlju stanovništva i pokazatelj dobrog zdravstvenog sistema.
Forum žena LSV | Utorak, 07. 04. 2015. | Komentara: 0

Ženama omogućiti dostojanstvene preventivne preglede

ZRENJANIN - Potpredsednica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Ankica Dostanić istakla je danas da su u našoj zemlji veoma stidljivi ili poludostupni podaci koji nam govore da smo među poslednjima  u Evropi kada je u pitanju briga o zdravlju.
Forum žena LSV | Utorak, 07. 04. 2015. | Komentara: 0

Država ženama da omogući pravovremene preventivne preglede

Novi Sad, 07. april - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine apeluje na Ministarstvo zdravlja i nadležne zdravstvene institucije da obezbede pravovremene preventivne preglede koji mogu da ukažu na rizike, omoguće rano otkrivanje, ali i olakšaju i ubrzaju borbu protiv eventualnih oboljenja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook