Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

NOVI SAD - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Novi Sad za predsednicu je izabrana Sonja Golubović.

LSV

Na Skupštini, koja je održana 29. maja, za koordinatorku za akcije novosadskog odbora FŽ izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski, a Melanija Čejić i Biljana Marojkin su nove članice Koordinacionog tima.

Ligašice iz Novog Sada su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena i kandidatkinje za potpredsednice Ankicu Dostanić, Marku Latas i Natašu Šuljagić Terbec. Za članice stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložene su Baršonj Golubović, Nada Ilić i Dušanka Filipović, a za jednu od članica Predsedništva Foruma žena Katarina Golubović.

Skupštini su prisustvovale potpredsednice Gradskog odbora LSV Novi Sad Kristina Meneši, Slobodanka Markov i Maja Sedlarević, a srećan rad je poželeo predsednik novosadskog odbora LSV Aleksandar Kravić.

 (BILSV, 03.06.2014)



Forum žena LSV | Utorak, 29. 05. 2012. | Komentara: 0

Život po meri svakog čoveka

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek ukazivala na rastuću militarizaciju društva, moguće konflikte i na načine njihovog rešavanja, suprotstavljajući se svakom vidu nasilja, odupirući se ratu i fundamentalizmu – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Ankica Dostanić, članica Foruma žena GrO LSV Zrenjanin, ističući da  je konstantni aktivizam osnovni uslov za stabilan i normalan život.
Forum žena LSV | Subota, 10. 03. 2012. | Komentara: 0

Pokloni za sugrađanke

SREMSKA MITROVICA – Omladinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zajedno sa Forumom žena u Sremskoj Mitrovici, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, prekjuče je sugrađankama podelio letke i poklone.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 1

Žene u Srbiji i dalje diskriminisane!

NOVI SAD, 08. mart – Žene u Srbiji su i dalje diskriminisane i ugrožene na različite načine. Stepen ugroženosti možda najbolje ilustruje činjenica da je samo tokom prošle godine 48 žena stradalo u različitim vidovima nasilja, dok je na hiljade bilo duže ili kraće vreme u Sigurnim ženskim kućama širom zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook